Internationell Matkonferens Köpenhamn

Köpenhamn 7 Nov, Global livsmedelssäkerhet och kvalitet i en hållbar värld. Bureau Veritas Internationella Food Conference samlar matproffs från hela försörjningskedjan. Mötesplatsen omfattar aktuella branschfrågor, hållbara leverantörskedjor, nya möjligheter genom märkning och varumärken samt nyskapande branschnätverk. Anmäl dig genom länken nedan. Kunder till HS Certifiering har 20% förmånsrabatt (skriv HS Certifiering). Hoppas vi ses i Köpenhamn.

Anmäl dig här.

Video från den 7:e internationella livsmedelskonferensen där Vd Anna Broekman presenterade samarbetet mellan HS Certifiering och Bureau Veritas tillsammans med Bureau Veritas Vd Jacob Faergemand. Vid konferensen deltog gäster från sex olika länder. 95% upplevede konferensen som väldigt bra eller bra.

Se videon här:
https://www.youtube.com/watch?v=PH3EN8O4M14

image