Anna Grundberg ny Affärsområdeschef Lantbruk

image

Anna Grundberg tillträder den 15 januari 2018 tjänsten som Affärsområdeschef för lantbruk hos HS Certifiering AB. Anna har arbetat med certifiering av lantbruk sedan 2003 och återkommer till oss efter ett uppehåll på drygt två år. Som affärsområdeschef kommer Anna att arbeta med alla våra kunder inom lantbruk samt standardansvar och certifiering för ekologisk produktion och KRAV.

Förutom att genomföra revisioner hos lantbrukare har hon arbetat med att fatta certifieringsbeslut, tolka regler och kontakt med myndigheter. Anna har även lång erfarenhet av Sigill/IP.

Anna säger att för henne är det viktigt med en god och öppen kommunikation med kunder och rådgivare, samt hälsar att hon tycker det ska bli roligt och spännade att tillträda tjänsten och hälsar alla välkomna att höra avsig med frågor och synpunkter!​Anna kommer vara verksam över hela landet med placeringsort Borgeby, Skåne.

- Anna bidrar med erfarenhet till våra kunder och utveckling av certifiering och viktig kompetens till svensk livsmedelsnäring.

Anna Broekman
VD HS Certifiering AB