Krinova - 9 mars 2018

image

Är du producent, förädlar eller säljer livsmedel? Vill du lära dig mer om certifiering och märkning? Funderar du på vad en certifiering kan ge dig? Vill du veta mer om ekologiskt, KRAV eller andra märkningar? Då är detta något för dig! Anmäl dig till vår utbildningsdag tillsammans med HS Certifiering AB.

Program 9/3
Från 8.45
Kaffe och smörgås.

9.00-9.15
Krinova hälsar välkommen.

9.15-10.45
HS Certifiering pratar kring certifiering, marknad och distribution. Värdet av en märkning och betydelsen av en certifiering på den svenska marknaden och export. Slutligen utbildas du om hur du tar nästa steg mot en certifiering/märkning - Anna Broekman, VD & Anders Hjorth, Affärsområdeschef Livsmedel & Restaurang.

10.45-11.00
Bensträckare med mingel.

11.00-11.30
Nöbbelövs Ekologiska berättar om varför de har valt att certifiera och vilka resultat det har gett - Peter Nilsson, ägare.

11.30-12.00
Avslutning

Efter en förmiddag med oss kommer du få inspiration och kunskap kring hur och varför man certifierar och vilka resultat det ger dig som företagare. Grädden på moset - kom och umgås med oss och kollegor i branschen!

Anmäl dig senast 28 februari, via länken http://bit.ly/2o1q28b

Anmälan är bindande, om du inte kan komma debiterar vi dig kostnaden för fikat (65 kr)

Vid frågor kontakta
Klara Lindström, Business Designer, klara@krinova.se
Krinova Incubator & Science Park

Inbjudan som PDF hittar du här.

Kontaktpersoner:
Anders Hjorth, anders.hjorth@hscertifiering.se, 0768-79 15 24.
Anna Broekman, anna.broekman@hscertifiering.se, 076-119 52 03.