Onlinekurs Livsmedelshygien – Anmäl dig

Har du koll på säkerhet, ansvar och kris?

Som livsmedelsföretagare ska du veta att maten är säker och korrekt märkt. Samt att kraven i lagstiftningen hela tiden är uppfyllda. Därför behöver du kontrollera din egen verksamhet.

I vår onlinekurs får du lära dig grunderna för att du som livsmedelsföretagare ska kunna skapa ett egenkontrollprogram genom HACCP. Under kursen får du även möjlighet att påbörja ditt arbete med din faroanalys/HACCP-plan som krävs i din verksamhet.
Kursen leds av en erfaren kursledare.

”Tack för en trevlig och bra genomförd kurs. Smidigt On-line.”

”Tack för den trevliga och tydliga utbildningen, det fungerade alldeles utmärkt On-line och jag hoppas ni har fler liknande utbildningar att ta del av.”

Här hittar du anmälan och mer information om vad som ingår i kursen.

Här hittar du anmälan till fortsättningskursen.