Växtodlingsagronom med intresse för kvalitet och certifiering – 11 juni

Har du hög servicekänsla och trivs i mötet med andra människor? Är du strukturerad och ansvarstagande med kunskap om lantbruksnäringarna? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi söker dig med god strukturell förmåga, som är ansvarstagande och effektiv. Du värdesätter att leverera ett kvalitativt och professionellt utfört arbete. Hos oss är kunden i fokus och din roll innebär många kontaktytor såväl internt som externt. Våra ledord är kvalitet med ett kundnära och engagerat arbetssätt.

Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi har en opartisk status som ackrediterad verksamhet. Vi har kunder längs hela livsmedelskedjan från lantbruk till livsmedelsförädling, handel, restaurang och export.

Vi erbjuder dig en aktiv och stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till utveckling, ett självständigt arbete under ansvar, delaktighet och erfarenhetsutbyte med andra kollegor. Kompetens, kvalitet, företagskultur och varumärke är några områden som skattas högt bland våra medarbetare.

 I rollen ingår:

 • Ansvara för kunder inom lantbruksområdet. Dina kunder finns i såväl närområdet som övriga delar av Sverige.
 • Utföra revisioner hos kunder och certifiering – planering, genomförande och efterarbete enligt ackrediterade regelverk
 • Externa kontakter med bransch och myndigheter, samt vara en regional ambassadör för våra tjänster.
 • Delta i nationella konferenser samt regelbundna digitala möten med kollegor.
 • Kontinuerlig utbildning enligt regelverk och system

Detta är en möjlighet för dig som har/är:

 • Eftergymnasial utbildning som agronom eller motsvarande.
 • Arbetslivserfarenhet inom primärproduktion.
 • Serviceinriktad och kommunikativ.
 • Motiveras av möjligheten att själv planera och leda ditt arbete.
 • Bekväm med ett digitaliserat arbetssätt.
 • Uttrycker dig väl i tal och skrift för tex revisionsrapporter
 • God förmåga att läsa och förstå svenska lagtexter och regelverk.

Det är en fördel om du har erfarenhet av:

 • Arbete som revisor/inspektör/offentliga kontroller, eller innehar formell revisionsledarutbildning
 • Kompetens inom miljö- och klimatarbete

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav, för att lyckas i rollen behöver du trivas med resande samt emellanåt övernattningar i tjänsten.

Placeringsort: Arbete med utgång från Östergötland, Södermanland eller annan överenskommelse.

Tillträdesdatum sker efter överenskommelse. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta , Anna Grundberg, Affärsområdeschef eller Matilda Hemborg HR, Växel 0703-11 20 50.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt till jobb@hscertifiering.se Vi behandlar ansökningar löpande, sista ansökningsdag är 2023-06-11.

Välkommen med din ansökan!

HS Certifiering AB startades 2008 och är ett dotterbolag till Hushållningssällskapet. Vi är ackrediterade enligt ISO17065 och erbjuder certifiering och revision av livsmedel och gröna näringar, från primärproduktion, till industri, restaurang och dagligvaruhandel. Vi utför ackrediterad certifiering för EU-ekologiskt, KRAV, Sigill Kvalitetssystem och Svensk Dagligvaruhandel samt revision, kontroll och leverantörsbedömning på uppdrag av våra kunder. Vårt uppdrag är att bidra till stärkt konkurrenskraft inom livsmedelsnäringen genom opartiskhet, kunskap och tjänster. Vi är medlemmar i branchorganisationen Swetic och vi omsätter drygt 23 MSEK och är 22 medarbetare plus stabsfunktioner.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs hur vi behandlar dina personuppgifter www.hushallningssallskapet.se/gdpr-jobbansokan/