Om oss

HS Certifiering är ackrediterat enligt internationell standard ISO 17065 genom svenska ackrediteringsmyndigheten SWEDAC. Det är en internationell standard för certifiering och kontroll av produkter, tjänster och processer, som kräver opartiskhet och internationellt erkänd kompetens, system och rutiner. Läs mer om ackreditering på www.swedac.se

Livsmedel
Vi är specialiserade på certifiering för livsmedel och utför tjänster för hela livsmedelskedjan.

Mission
Vårt uppdrag är att bidra till stärkt konkurrenskraft inom livsmedelsnäringarna genom opartiskhet och kunskap.

Vision
Våra kunder skall uppleva att vi är det mest kundorienterade certifierings- och kontrollföretaget genom relevant utbud, ledande kunskap och enkla kundprocesser.

Ägare
Genom våra oberoende svenska ägare återinvesterar vi i kunskap för livsmedelsnäringarna.
HS Certifiering AB startade 2008 och ägs av:

Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge

Hushållningssällskapet Östergötland

Hushållningssällskapet Jämtland

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten

Hushållningssällskapet Skåne

Hushållningssällskapet är en oberoende icke vinstdrivande organisation som verkar för kunskap, forskning och utveckling av landsbygdens gröna näringar och en ökad försörjningsgrad inom svenska livsmedel.

Hushållningsssällskapets Förbund grundades 1812 och är Sveriges äldsta organisation för lantbruk och livsmedel.
Läs mer: http://hushallningssallskapet.se/

Lyssna gärna till Kunskapspodden – en gemensam satsning från Hushållningssällskapet och SLU. Möt forskare, aktörer och entreprenörer i intressanta och tankeväckande samtal om utveckling, teknik och framtid inom gröna näringar, livsmedel och lantbruk.
Kunskapspodden finns på: http://kunskapspodden.se/

Hushållningssällskapens Förbund ingår i nationella rådet för Sveriges Livsmedelsstrategi.

Branschorganisation
HS Certifiering är medlem i svenska branschorganisationen Swetic för testning, inspektion och certifiering.
Läs mer på Swetic

HS Certifiering är medlem i Sweden Food Arena för innovation i svenska livsmedelssystem.

Våra medarbetare